چای یکی از محصولات بومی کشور ایران است که به صورت گسترده در شمال کشور کاشت می شود. علاوه بر این چای خارجی وارد شده به کشور نیز توسط شرکت های ایرانی بسته بندی شده و با برند ایرانی در بازار عرضه می شوند. برای جلب توجه مشتری معمولا از بسته بندی ثانویه شیک و جذاب مقوایی استفاده می شود. این جعبه ها برای چای کیلویی و کیسه ای و دم نوش استفاده می شود.
چای کیلویی معمولا ابتدا در بسته بندی پلاستکی قرار می گیرد و سپس در جعبه مقوایی. این جعبه ها معمولا مستطیل شکل هستند و اندازه آن ها به گرم چای موجود در آن ها بستگی دارد. چون چای مستقیما با جعبه در تماس نیست لزومی برای استفاده از مقوای بهداشتی نمی باشد و می توان محصول را با انواع مقوا و کاغذ تولید کرد.
تی بگ ها معمولا به صورت تکی در بسته بندی مخصوص و کاغذی هستند و تعداد معینی از آن ها در یک جعبه قرار گرفته و برای فروش عرضه می شوند. به دلیل شکل مربعی تی بگ این جعبه ها معمولا مربعی هستند.
این روش بسته بندی بسیار زیبا و نوآورانه است که برای گرم های پایین چای استفاده می شود.
امروزه دم نوش ها طرفداران بسیاری دارند و به صورت کیلویی و تی بگ به فروش می رسند. مشابه با چای این دم نوش ها در جعبه هایی با دیزاین خاص و با تاکید بر خواص دم نوش عرضه می شوند. به عنوان مثال دم نوش نعنا معمولا در بسته بندی سبز رنگ به فروش می رسد.
بسیاری از افراد از چای به عنوان هدیه استفاده می کنند که در این صورت جعبه های شیک و لاکچری چای به کار می آیند. بسیاری از این جعبه ها محکم و هاردباکس بوده و در بلند مدت قابل استفاده است.
استند تی بگ برای افرادی که می خواهند با طعم های مختلف چای آشنا شوند کاربرد دارد و این افراد می توانند تعداد کمی از چای مورد نظر خود را خریداری کنند.
برای اطلاع از قیمت و جزئیات جعبه ها با ما تماس بگیرید. طراحان مجرب بسته بندی تاپ پک بسته بندی محصول شما را با دیزاین خاص و مناسب شما طراحی می کنند. جعبه های تولید تاپ پک متناسب با سلیقه شما با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت، از محصول شما محافظت کرده و برند شما را ارتقا می دهند.
چند نمونه چای دیگر برای ایده گرفتن: